Online Tele Træning

- undervisning og kommunikation via internettet

Fjern undervisning og fjern konsultation via internettet

Tele Træning via Internettet

Vores Tele Trænings løsning kan tilpasses en lang række muligheder, såsom online elearning, online kursusforløb, til et behandlingsforløb i grupper, til sygdom og rehabilitering i grupper.

Løsningen er baseret på at man via online system kan kommunikere og undervise via internettet ved brug af den nye teknologi der findes i dag. Derved kan man nå ud til brugere som derfor ikke behøver transport frem og tilbage til skole eller behandlingssted.

Det gør det også langt billigere at drive, da lokaler, transporttid og udnødvendig tidsspilde undgås.

 • Kører og fungerer via internettet
 • Sikker og krypteret forbindelser
 • Gør brug af nyeste teknologier
 • Nemt og enkelt at bruge

Kiosk eller Tablet hos brugeren

Hos slut brugeren installeres der en trykfølsom skærm med et brugervenligt kiosk system som kan tilgåes enkelt og nemt og som har store brugervenlige knapper til den daglige brug og navigation af computeren.

Kiosken modtager opkald fra instruktøren, ligesom der kan tilgås videoer, informations materialer og hjælp via kiosken. Alt sammen via den trykfølsomme skærm – enten i form af “all-in-one” computer eller tablet.

Ligeledes kan slut brugeren kontakte andre brugere i gruppen, og derved er der også en stor social parameter i systemet.

 • Kan køre på “all-in-one” trykfølsomme computere
 • Kan køre på tablets – både Ipad og Android baseret
 • Kan køre på computere og bærbare (kræver mus som pege enhed)

Studio hos leverandøreren eller underviseren

Hos instruktøren bliver der opsat et komplet studio, hvor der kommunikeres med alle deltagere og hvor der afholdes sessions. Der er mulighed for at opsætte grupper og ligeledes også en-til-en kommunikation med deltagerne.

Studiet er komplet med software, storskærm, kontrolpult, mikrofon og kamera. Kameraet følger blandt andet automatisk instruktøren, når denne sidder ned eller laver stående øvelser. Betjeningen er nemt og enkelt og kræver kun en kort introduktion i brugen.

 • Komplet køreklar studio
 • Inklusiv alt software, computer, skærme, kamera m.m.
 • Nemt og enkelt at bruge efter kort introduktion

Et godt alternativ til de dyrere løsninger

Vores Tele Trænings system er en klar alternativ til de meget dyrere løsning. Udgangspunktet for hele løsningen er simpelt – vi ønsker en løsning der benytter sig af alternative produkter, der tilsammen giver en komplet løsning.

Med de mange gode produkter der findes på markedet har vi nu fundet de bedste produkter til at indgå i løsningen – og til en lang mere attraktiv pris end de dyre alternative løsninger. Stadigvæk med kvalitet og et højt krav om funktionalitet, stabilitet og brugervenlighed i højsæde.

 • Egen udviklet og fleksibelt platform
 • Anerkendte og gennemtestede produkter
 • Høj kvalitet og funktionalitet

En komplet platform og løsning

Vores web-baseret Tele Trænings løsning er baseret på egen udviklet platform, samt komponenter fra anerkendte leverandørere – der tilsammen er implementeret til en komplet pakke løsning.

Vi har herudover special udviklet og programmeret kiosk løsningen hos slut brugeren, som er gjort så brugervenligt som overhovedet muligt.

Løsningen kommer derfor fuldt udbygget, implementeret og leveret klart til brug med software, studie og slut bruger system.

 • Systemet indeholder alt nødvendig software
 • Hardware og udstyr til studio setup
 • Hardware og udstyr til slut bruger
 • Klargjort og installeret, klar til brug

Vi har i tæt udvikling og samarbejde med Astma-Fyn udviklet denne løsning helt fra ide-stadiet, til udvikling, implementering og afslutningsvis kørt TeleTræning med borgere over hele Fyn.

Projektet er i brug som en tele træning af borgere med KOL hvor de via skærm og computer kan øve KOL øvelser til forbedret vejrtrækning med en fysioterapeut. Instruktøren (fysioterapeuten) er placeret i et studie i Odense og borgerne er i eget hjem på forskellige adresser på Fyn.

Projektet er blevet taget rigtig godt imod hos borgeren og må siges at være en success. Både instruktør og borger har haft en meget kort introduktion til systemet og har hurtigt taget de nye muligheder til sig – og alt sammen med minimal brug af support.

Ja tak, jeg vil gerne vide mere om Web-baseret Tele Træning