Om os

Kompetent rådgivning siden 1990 i det sydvestjyske

Datanet IT kompetencer og leverancer spænder vidt – fra idé stadiet, over analyse og design, til anskaffelse og implementering, integrering samt udarbejdelse og servicering af produkter og procedurer.

Datanet IT hjulpet små og mellemstore virksomheder samt skoler og offentlige institutioner med at skabe en sikker infrastruktur, for derved at opnå en solid platform for udnyttelsen af IT løsning bedst muligt.

Datanet IT er en innovativ virksomhed med en klar målsætning om at være på forkant med ny teknologi. Kun gennem udvikling kan nye produkter skabes og mere viden tilegnes for derved at opnå organisatoriske og forretningsmæssige forbedringer.

Datanet IT er en danskejet IT virksomhed, som er startet i 1990, med det hovedformål, at yde en professionel og kompetent rådgivning og service til mindre og mellemstore virksomheder samt offentlige virksomheder.

Mangeartede opgaver og løsninger

Datanet IT varetager alle opgaver fra leverancer af IT produkter, IT og Cloud samt sikkerheds løsninger – til systemudvikling, support og rådgivning. Det er vigtigt at have en god og stabil IT infrastruktur som kan udbygges i takt med virksomhedens udvikling. Vores politik er, at god service, kvalitet og rådgivning, er det vigtigste, når det gælder om at servicere vore kunder bedst muligt.

Vi arbejder med:
– rådgivning og sparring
– hardware og software
– cloud løsninger
– microsoft 365 og produkter
– sikkerhed og backup
– fjern- og hjemmearbejdspladser
– hjemmeside og hosting

Datanet IT har i dag flere hundrede kunder. Både private kunder, kommunale og private virksomheder. Vi opererer primært indenfor Region Syddanmark, da vi her kan opretholde en høj og hurtig service. Men vi har også leveret IT udstyr og onsite service så langt væk som til Paris, Lviv, Kiev og Atlanta for vores kunder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os på telefon +45 76 98 15 15 eller e-mail salg@datanet.dk og lad os starte en dialog.