IT Sikkerhed

Beskyt virksomheden mod cybertrusler, tab af data, tab af omsætning, kunder og indtjening med den rigtige sikkerhedsbeskyttelse

Sover du urolig om natten og er du bekymret omkring dine data?

I dag er der mange udfordringer, farer og potentielle muligheder for IT nedbrud og tabte data, både i mindre omfang, men også hvor det kan true virksomhedens eksistens. Så hvis du er bekymret og ikke har fuld tryghed omkring sikkerheden i din IT infrastruktur, bør du gøre noget, – så du kan sove roligt igen.

Her kan vi hjælpe med en lang række tiltag der kan sikre din virksomheds værdier, drift og eksistens – så du kan sove roligt igen.

Undgå virus, e-mail phishing og besøg på inficeret hjemmesider

Beskyt dig mod virus i mails eller fra eksterne enheder såsom USBer, private mobiler eller bærbare der bliver koblet på netværket og kan sprede virus eller malware via det trådløse netværk – og beskyt dig mod phishing angreb i mails med underlige links til hjemmesider – eller usynlig malware some lægges på netværket – fra hjemmesider og programmer.

Undgå at kriminelle overtager dine data

Undgå at at kriminelle organisationer inficerer dine data og krypterer dine data mod afpresning af penge for at åbne adgang til dine filer igen – også kendt som Ransomware.

Hvis dette sker og der ingen backup eksisterer, er det umuligt at genskabe krypteret data tilbage til normal brug. Så her er mulighederne små og begrænset, og derfor uhyre vigtig at dette sikres med beskyttelse og backup.

Undgå spam og inficeret phising mails

Træt af spam og uønsket mails i din indbakke? Træt af suspekte mails med underlige links man ikke kan stole på? Du kan nu filtrere alle dine mails inden de når din indbakke. Det giver tryghed og du slipper for at være nervøs over hvad der sker i din indbakke. Vores anti-spam filter er effektiv og kræver igen installation hos dig.