Salg og Rådgivning

Vi hjælper mindre- og mellemstore virksomheder med deres daglige IT drift og bidrager med spændende og moderne løsninger gearet mod fremtiden

Rådgivning helt nede på jorden og i øjenhøjde

Vi tilbyder mindre- og mellemstore virksomheder hele paletten fra rådgivning, salg, implementering og drift af deres IT systemer. Det er gælder lige fra hardware, software – og over til cloud løsninger. Og vi sørger for det er helt nede på jorden og forståeligt.

Vi samarbejder meget gerne med jeres andre IT-leverandører, eksempelvis indenfor ERP, CAD eller CRM. Vi er altid klar til et gensidigt samarbejde og være en aktiv partner og medspiller til at levere den bedste løsning for netop din virksomhed.

Microsoft Løsninger

Vi kan tilbyde at hjælpe virksomheder til at flytte deres systemer til cloud løsninger, således virksomheden opnår bedre og mere optimeret IT-drift, og således at data bliver mere tilgængeligt, virksomheden bliver mere effektiv, konkurrencedygtig og at de årlige omkostninger for IT-drift bliver en fast udgift, i stedet for en variabel udgift.

Vi kan hjælpe virksomheden med at flytte til cloud løsninger indenfor ERP, CRM, Microsoft 365, Dropbox og lignende løsninger.

PC’ere, bærbare og tablets

Vi står klar til at rådgive omkring køb af PC’ere, bærbare og tablets i alle størrelser og modeller. Vi har en lang erfaring med salg af dette og kan give gode tilbud og konfigurationer der matcher de flestes behov. Herudover kan vi tilbyd fuld serviceaftale og support på driften af disse, ligesom vi naturligvis kan installere dem med det nødvendige software, installere sikkerhed og koble dem på virksomhedens netværk.

Servere, firewalls, wifi, sikkerhed og virksomheds netværk

Vi har mange års erfaring i drift, installation og salg af server løsninger og netværks løsninger, herunder også trådløse netværks løsninger. Vi kan rådgive omkring de mest optimale løsninger for virksomheden ved en komplet gennemgang af virksomhedens nuværende setup de ønskede forbedringer og muligheder for fremtiden.

Hurtig og effektiv support

Vi yder naturligvis support og service på alle vores leverancer og står klar til at hjælpe med hurtig og kompetent support. Vi kan ligeledes tilbyde service aftaler på servere, pc’ere, netværk og administration af online systemer. Herved får virksomheden en fast årlig pris for support og service.

Las os tage en snak om dine udfordringer og ønsker