Microsoft løsninger

Vi er eksperter i Microsoft løsninger i skyen og har mange års erfaring med Microsoft produkter

Microsoft 365 er e-mail, outlook, kalender, officepakken og dokumenter i skyen

Med Microsoft 365 i skyen er din virksomhed gearet til fremtiden når det gælder en mere effektiv og smidigere dagligdag. Ved at have e-mail, kalender og dokumenter i skyen, kan man koncentrere sig om det som man er god til – nemlig at drive sin virksomhed. Ikke mere bøvl med IT og data som ikke er tilgængelig når man har brug for det.

Microsoft Teams er kommunikation, samarbejde og videomøder til en mere effektiv hverdag

Teams er stedet hvor du får en helt utrolig effektiv samarbejde. Ikke mere e-mail frem og tilbage, men her-og-nu besked system hvor du har en online “samtale” via et chat-lignende system.

Det er effektivt til intern kommunikation og samarbejde med eksterne partnere og teams – istedet for langsommelig e-mails. Videomøder startes hurtigt og nemt med en eller mange deltagere – helt sikkert og trygt.

Spar tid og få adgang til dine data overalt

Om du sidder på kontoret, i sommerhuset eller er på farten har du altid adgang til dine data fra din telefon, bærbar eller computer. Du skal ikke tænke på at du ikke kan svare mails, få adgang til dokumenter eller se din kalender. Alt er lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i verden og altid synkroniseret. Sikker, stabil og smidigt.

Vi hjælper med at flytte din virksomhed ud i Microsoft 365

Vi hjælper din virksomhed fra start til slut med at flytte dine data ud i Microsoft 365. Vi har allerede flyttet mange virksomheder ud i Microsoft 365 og kan derved flytte dine data i skyen på en sikker og effektiv måde. Vi opsætter dine devices og enheder til det nye setup – klar til brug og med minimal nedetid for virksomheden.

Vi kan hjælpe med at nedlægge gamle servere eller optimere tilbageværende lokale systemer til en hybrid løsning.

Vil du høre mere om Microsoft løsningerne?